Ga terug naar overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De online Meetup van de Gelderse Professionaliseringsagenda. Daar wil je bij zijn!

De Gelderse mbo’s, de HAN en de Onderzoekswerkplaats hebben hun krachten gebundeld. We willen tijdens deze online Meetup laten zien wat de kracht van onze samenwerking is. Laten zien wat we hebben bereikt, waar we nog middenin zitten en natuurlijk ook waar we nieuwe mogelijkheden zien. En dit willen we doen in samenwerking met jou!

We zijn daarom druk bezig om een mooi en interactief programma op te stellen. Er zijn al een aantal mensen die hiervoor hun medewerking hebben toegezegd. Het belooft een interessante middag te worden! Denk hierbij onder andere aan een webinar door Marijke Kral (lector leren met ICT, HAN). Een interview met Anja Hagenaars (directeur Economie, ROC Nijmegen) over hybride leeromgevingen. Een bijdrage van Renske Posthuma (ROC A12, winnaar mbo onderzoeksprijs 2019/2020). Maar ook de opbrengsten van de ICT monitor en interessante bijdrages van onze kennisgroepen Leren en lesgeven met ICT en Beroepsgerichte didactiek, designteams van MBO-docenten en de lerarenopleidingen van de HAN.

Dus ben jij geïnteresseerd in innovatieve vraagstukken binnen opleiden, professionaliseren en innoveren én zie je de voordelen van brede samenwerkingen, reserveer dan alvast in je agenda 29 september 2020 van 15.00-17.00 uur en schrijf je snel in!

 

Kennisgroep

Beroepsgerichte didactiek

Het bewust inzetten van beroepsgerichte didactiek maakt het onderwijs in het mbo interessant en beroepsspecifiek. Hierdoor kunnen de mbo’s zich onderscheiden. In het mbo willen we studenten voorbereiden op het toekomstig beroep, rekening houdend de veranderende wereld. Flexibel onderwijs, dicht bij de arbeidsmarkt waar we voor opleiden is hierbij van belang.

Meer informatie

Kennisgroep

Leren en lesgeven met ICT

Het bewust inzetten van ICT in het onderwijs stelt mbo-instellingen in staat krachtig onderwijs vorm te geven. Om te zorgen dat docenten zichzelf voldoende bekwaam voelen om ICT in het onderwijs in te zetten zet de kennisgroep een breed scala van activiteiten in voor het ontwikkelen van kennis en het ondersteunen van de competentieontwikkeling van docenten. 

Meer informatie